logo

OM OSS

Min historia
Den 3 september 2015 öppnade jag upp portarna till Kings & Queens.

På Kungsgatan 32 i Markaryd har det sedan 1979 funnits klädbutik i olika skepnader och med olika ägare genom åren. Det började som herrekipering och har sedan utvecklats till både herr och dam butik.
Idag har butiken blivit en ren mode och märkesbutik där jag valt att satsa på det kommersiella , trendiga och säljande med allt från kläder, smycken, väskor, skor och accessoarer .


Jag är uppväxt i Markaryd, men flyttade till Halmstad 1995 för att arbeta som frisör. Är utbildad frisör och har varit i yrket i 20 år . Under åren har jag testat på  både restaurangbranschen, butikssäljare och mediasäljare. I hela mitt yrkesliv har jag arbetat med mode, trender och framförallt kundrelationer. Service och trevligt bemötande är det viktigaste i denna branchen, men känsla för färger, former, det estetiska och trender är en förutsättning för att lyckas ge kunderna den hjälp och råd de förtjänar när de kommer till butiken. 

Efter 20 år i Halmstad flyttade hela familjen tillbaka till hemorten hösten 2015. Jag blev tipsad att butiken var till salu och jag såg genast möjligheterna och äran att få förvärva denna anrika fina butik och att utveckla och forma den till hur jag ville att den skulle se ut . Mitt driv och engagemang och mina uppsatta målbilder för min butik gör att jag brinner för det jag gör och varje dag är inspirerande och rolig att gå till jobbet. Jag lär mig något nytt varje dag, och det är så jag utvecklas. 

Jag har haft som mål redan från början att starta en webshop så att alla som vill kan få möjligheten att handla våra fina kläder, väskor,, skor och smycken mm  även om man inte kan ta sig till Markaryd. 
Vi har på väldigt kort tid lyckats nå ut med vårt goda rykte och varumärket av butiken, och får ofta förfrågningar långväga om att skicka varor.  
Marknadsföring är också något som både fascinerar och intresserar mig. Idag är det viktigare än någonsin att sticka ut från mängden för att sätta avtryck och bli ihågkommen . Att få driva mitt företag på det sätt jag tror på och inte göra som alla andra är det som gör att det är roligt , och det är då man blir unik på sitt sätt.  
Idag har jag satt min prägel på butiken och satsar på det som kunderna vill ha och det som säljer. Med starka välkända varumärken med kvalitet och design har vi kläder både till vardag och fest.

Hos oss ska alla kunna hitta något, smal som fyllig, ung som äldre, kvinna som man. 

Tveka aldrig att höra av er på mejl eller telefon om ni har några funderingar eller frågor. Jag hoppas att ni ska finna mycket nöje och fina kläder i vår shop.

❤ välkomna ska ni vara!
Malin 

Malin Almkvist
Malin Almkvist